Digitale accountant

U zoekt stuurinformatie om uw onderneming te managen. Maar uit onderzoek is gebleken dat veel ondernemers niets zien in uitgebreide en gedetailleerde cijfermatige opstellingen en analyses en pagina’s dikke maandelijkse of wekelijkse rapporten. Daarom heeft

DEMAC Accountants / Consultants (hierna: DEMAC) haar dienstverlening ook op dit punt gericht op het ontzorgen van u als ondernemer. Onze oplossing: DEMAC Data Reports.

Met deze online applicatie werken wij als accountantskantoor direct met u samen om de ontwikkelingen binnen uw bedrijf inzichtelijk te krijgen. Met onze kennis van de automotive branche definiëren wij de Kritieke Prestatie Indicatoren (KPI’s) waar u als automotive-ondernemer ‘echt wakker van ligt’. En die KPI’s zetten wij dan voor u om in een grafische rapportage, waarin u in één oogopslag ziet waar uw onderneming staat; op uw tablet, computer of desgewenst in geprinte vorm.

Het mooie van DEMAC Data Reports is, dat het flexibel is. Door de modulaire opzet ontwikkelen wij samen met u een tool die past bij uw behoeften. En wilt u iets wat niet precies in de module zit, dan bezien wij met u de mogelijkheden om uw doel te bereiken.

Samen met ons bepaalt u hoe we DEMAC Data Reports zo optimaal mogelijk inzetten. Zodat u kunt doen waar u goed in bent. En dat is ondernemen.

 

Gebruikersvriendelijkheid

Op ieder gewenst moment en op iedere door u gewenste locatie (mits natuurlijk met internetverbinding) vinden wij dat u bij uw bedrijfscijfers moet kunnen. Dat moet kunnen via een computer, laptop, maar vooral een tablet.

Geen moeilijke opzet, maar ‘in the cloud’ naar een beveiligde pagina en daarachter direct uw informatie. Informatie niet als dik rapport, maar als overzichtelijke tabbladen. Gesorteerd van hoofdniveau naar detail, maar met een mogelijkheid om direct van ieder hoofdniveau in te zoomen op details.

Intuïtief, zodat u het zonder ingewikkelde uitleg kunt gebruiken. En we werken op basis van een all-in-abonnementstarief, zelfs voor de analyserende ondersteuning door uw cliëntbegeleider. Uw accountant staat zo ook digitaal voor u klaar.

Lees meer hierover in onze brochure.

Samenwerking met GASTON software

GASTON software is een garage softwareproduct, waarmee u online, snel en efficiënt uw volledige garagemanagement kunt uitvoeren. U vindt meer informatie over dit product op www.GASTONsoftware.nl .

DEMAC Data Reports wordt eveneens aangeboden als module van GASTON software. Met deze online applicatie werken wij - direct gekoppeld met uw garagemanagement software - met u samen om de ontwikkelingen binnen uw bedrijf inzichtelijk te krijgen.

Lees meer hierover in onze brochure.